Babi Minune

babi minuneNumele sau adevarat este Dobre Luis David, s-a nascut pe 16 iulie 1996 la Ploiesti. Provine dintr-o familie foarte saraca, motiv pentru care, inainte de a ajunge cunoscut canta la colt de strada pentru cativa bani, pe care ii folosea pentru mancare. A fost filmat in timp ce canta de un trecator care ulterior a postat pe Youtube filmuletul si astfel fost vazut de Marius Chirila managerul casei de discuri AMMA Record, care impreuna impresarul Catalin Rotaru s-au dus la Ploiesti ca sa vorbeasca cu familia lui pentru a-l lua pe David la Bucuresti. Luand probabil cea mai inteleapta decizie, familia acestuia a fost de acord ca David sa vina la Bucuresti impreuna cu sora sa. Astfel David a deveni Babi Minune care prin intermediul si cu ajutorul casei de discuri AMMA Record (Marius Chirila) si impresarului Catalin Rotaru, a reusit intr-un timp foarte scurt sa ajunga vedeta, petrecandu-si majoritatea timpului intre studioul de inregistrare, platourile de filmare, meditatii si invitatii la diferite posturi de televiziune.

A avut mare succes cu rolul din "Regina", au urmat apoi rolurile din "State de Romania" in 2009 si "State de Romania - Student la Sorbona" tot in 2009. In muzica are multe colaborari cu artisti precum Roxana, Printesa Ardealului, Denisa, Narcisa si multe alte nume cunoscute din muzica lautareasca. De cand a devenit celebru isi sustine in continuare familia dar la un alt nivel, el fiind stalpul familiei.

 

Pentru evenimente si spectacole Babi Minune poate fi contactat la numarul de telefon 0769.10.10.70 (Impresar: Marius AMMA) sau/si la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Site oficial Babi Minune: www.amma.roAdaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează