Florin Vos

florin vosDe-a lungul anilor am fost nevoit sa imi imbogatesc repertoriul in asa fel incat sa fie cat mai diversificat si pe placul publicului. Astfel ca in momentul de fata pot spune ca am in bagaj un repertoriu foarte bogat si variat, continand aproximativ 500 de melodii (cover-uri) din diferite genuri muzicale cum ar fi: dance,etno,evergreen,muzica internationala si muzica usoara romanesca si de ce nu si manele pentru ca oricat ar fi de controversat acest curent muzical ,trebuie sa recunoastem ca la orice petrecere, dupa o anumita ora , o manea este binevenita si ridica toata lumea la dans . Imi plac insa foarte mult evergreen-urile si muzica internationala si mi s-a spus de nenumarate ori ca ma reprezinta foarte bine.

In 1 martie 2007, cantam la o petrecere privata in Targu-Mures cand a aparut in localul respectiv actualul meu impresar George Tal. Dupa ce m-a ascultat cantand cateva melodii, la plecare mi-a spus ca i-ar face placere sa lucreze cu mine si mi-a lasat o carte de vizita. Dupa o scurta perioada ne-am intalnit , am avut mai multe discutii si am pus la punct impreuna bazele unei colaborari . George Tal devine impresarul meu si gandim cateva proiecte muzicale, printre care si albumul "Zilele cu tine" alaturi de Daniela Gyorfi, urmat de albumul "Fericita-i astazi viata mea" in stil ETNO , avandu-i ca invitati pe Daniela Gyorfi, Cristian Rizescu si MC Geo , si bineinteles ca urmeaza alte proiecte surpriza in anul care urmeaza.

As vrea sa le multumesc parintilor , sotiei si fetitei mele si nu in ultimul rand fratelui meu si familiei lui pentru ca sunt mereu alaturi de mine, ma susutin si ma incurajeaza in toate proiectele mele, lucru care imi da o putere deosebita si o motivatie in plus , ca tot ceea ce fac in plan profesional sa le aduca bucurie si multumire.

Pentru concerte, spectacole, cantari: 0728908909 (impresar George Tal)

Site oficial: www.florinvos.ro

Profile oficiale Florin Vos:

be our fun on facebook

 Comentarii  

 
0 #1 Πυροτεχνήματα γάμου 11-03-2012 21:16
Am auzit de melodii de la un prieten care este student în România.
Foarte bine muzica
Felicitări
Citat
 
 
0 #2 Πυροτεχνήματα γάμου 11-03-2012 21:17
Am auzit de melodii de la un prieten care este student în România.
Foarte bine muzica
Felicitări

http://afireworks.gr
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează