Vali G

vali g

Vali G pe numele lui adevarat ANDREF VALENTIN a urcat pe scena pentru prima data in fata multimii, la varsta de 10 ani. Pe parcursul anilor a colaborat cu multi artisti din lumea muzicii. Artisti valorosi cum ar fi (Florin Salam, V. Vijelie, Liviu Pustiu, Dorel de la Popesti) si multi altii au cantat pe versurile create de Vali.

Cea mai frumoasa colaborare de pana acum a fost cu frumoasa bulgaroaica YANICA, cu care colaboreaza si in prezent.

 

Site oficial Vali G: www.valig.ro

Profile oficiale Vali G:

cont youtube vali g facebook vali g vali g hi5Comentarii  

 
+1 #1 Sorina Alecu 08-02-2011 16:18
VALI G E CANTARETUL MEU PREFERAT DINTRE TOTI A FACUT SHOW SAMBATA LA HANUL LAUTARILOR DEJA SE SIMTE DIFERENTA ARE CELE MAI FRUMOSE MELODII SI NU STIU CUM SA ZIC MELODIILE LUI NU MAI AU TREABA DELOC CU MENELELE. CAND ASCULT MELODIILE LUI VALI G TRAIESC O SENZATIE DE CLUB ALTCEVA DECAT TIGANIILE CARE SUNT LA ORA ACTUALA IN ROMANAIA.
Citat
 
 
+1 #2 Sorina Alecu 08-02-2011 16:21
Mult succes in tot ceea ce faci Vali G Si multe mel. melodii noi.cand te mai vad o sa-mi iau inima-ndinti sa vin la tine sa fac o poza cu tine. sunt mai timida de fel dar oricum imi placi foarte mult. si melodiile si clipurile tale sunt cele mai tari la mine la scoala la majoritatea le suna telefoanele cu melodiile tale Vali G R&B. PUPICI MULTI PT TINE
Citat
 
 
0 #3 simonik 17-07-2011 11:21
cine vrea sa vb cu mn? ;-) :-* :oops: :sad: daca vreti scrietimi aidiul in lista voastra daca nu vreti :cry: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :=)
Citat
 
 
0 #4 simonik 17-07-2011 11:22
idiul meu este simonik_ursulet
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează