Ce mai facem?!?

Ne cerem scuze pentru intreruperile dese ale emisiei radio PlayOne din ultima perioada si din perioada imediat urmatoare. Aceste intreruperi sunt cauzate fie de lipsa serviciilor de date in cadrul locatiei radio PlayOne fie de probleme tehnice ale echipamentelor folosite pentru a efectua emisia radioului.

De asemenea ne cerem scuze pentru lipsa emisiilor interactive si pentru lipsa update-urilor pe site-ul radio PlayOne. Insa promitem ca vom reveni cu noutati in scurt timp.

Actualmente gandim, muncim si incercam sa facem totul sa fim pe placul celor care ne iubesc si au asteptari din partea noastra. Cautam soluti si speram ca vom trece curand la nivelul urmator.

Va rugam sa ne comunicati orice sugestie, critica, propunere folosind formularul de contact sau la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Si nu uita, daca iti place si tu poti sprijini radio PlayOne! Cum? Detaliile le gasesti pe site insa daca nu te descurci sau doresti sa comunici cu noi, trimite-ne un mesaj si iti vom acorda toate detaliile necesare.

Nu poti asculta radio? Ceva nu este in regula? Crezi ca este o problema? Raporteaza-ne problema. Cat mai repede sesizata cu atat mai curand vom gasi o rezolvare.

Citim toate mesaje si incercam sa va raspundem tuturor in cel mai scurt timp. Cererile pentru a va furniza anumite melodii precum si cererile incomplete pentru a intra in echipa PlayOne ca si orice alt mesaj ce nu are legatura cu activarea radio PlayOne va fi ignorat. Pentru a primi un raspuns este foarte important sa ne comunici datele tale de contact corecte.

... spor!

Comentarii  

 
0 #1 Utilizator neînregistrat 18-06-2010 19:50
este o piesa cantata de o femeie ..o tot bagati la radio play one ...in care zice ceva de genu ...nu mai vreau dragostea ta ...mi'ati punea spune cum se numeste..ms mult
Citat
 
 
0 #2 Utilizator neînregistrat 28-06-2010 17:32
difuzati o melodie la playoane oriental si nu stiu cum se numeste , la refern zice ceva cu insane, i am going insane va rog mult sa imi zice-ti cum se numeste
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează