Radio PlayOne pe iPhone, iPod si iPad

Radio PlayOne Manele poate fi ascultat pe trioul "i" marca Apple:  iPhone, iPod si iPad folosind o aplicatie numita "Radio Manele" dezvoltata de Codesignum Technologies, o companie romaneasca ce este specializata in dezvoltarea aplicatiilor destinate romanilor ce folosesc produsele Apple.

Intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul zilei in luna martie a anului curent (2010), Cristian Ivan - directorul companiei Codesignum Technologies, vorbeste despre cum a ajuns sa dezvolte aplicatia si cum a realizat selectia radiourilor incluse in aplicatie care sunt in numar de 59. In cadrul interviului Cristian Ivan enumera principalele posturi de radio si cele mai cunoscute incluse in aplicatie printre care si radio PlayOne.

Citam in continuare o parte din interviul publicat de Evenimentul zilei. Interviul in totalitate il gasiti pe site-ul evz.ro

"Radio Manele, proiect cu reacţii pro şi contra

Nu toate aplicaţiile pe care le-au dezvoltat sunt şi demne de mândrie, după cum spune chiar şeful Codesignum Technologies.

„O aplicaţie care a stârnit foarte multe reacţii pentru că am distribuit mai multe poze înainte de a o lansa se cheamă «Radio Manele» şi conţine 59 de posturi de acest gen. Au fost foarte mulţi care ne-au apostrofat, dar şi oameni care ne-au tot întrebat când apare, mai ales români din afară”, spune Cristian Ivan.

Potrivit acestuia, chiar dacă radiourile sunt on-line, arată mult mai profesionist decât cele consacrate de pe piaţa noastră. Deci cam ceea ce fac ele şi nu fac restul... emit informaţii despre melodia care este difuzată la acel moment. Printre ele sunt „Radio SuperFM”, „Radio PlayOne”, „Radio Fanatik” sau „Radio Tequila”.

„Aplicaţia aceasta va costa ori 1,99 ori 2,99 dolari, încă nu m-am hotărât. Pentru a face această aplicaţie, am avut un coleg care a stat câteva zile şi le-a căutat, le-a ascultat şi tot aşa”, a mai afirmat şeful Cristian Ivan."Comentarii  

 
0 #1 Utilizator neînregistrat 08-07-2010 01:58
dupa cum bine sti ipfone merge cu internet deci posturile de radio manele sau de orice alt fel de muzica se pot asculta la fel de bine fara acest app ce vrei sal scoti pe piata apple .bun apul ar fi interesant dar gratis baietas .
Citat
 
 
+1 #2 Geovany 08-07-2010 02:59
1. dezvoltarea si lansarea aplicatiei nu are nici o legatura cu radio PlayOne, el fiind doar ales pentru a fi inclus in aceasta aplicatie
2. dupa cum observ si la tine multi avem probleme de perceptie, ce sa mai zic de cunoastere si utilizare si tehnologiei?

Ce prezinta articolul? Faptul ca radio PlayOne a fost ales sa faca parte dintr-o aplicatie dezvoltata de romani in colaborare directa cu Apple. La fel de bine articolul prezinta po[****]ritatea de care se bucura radio PlayOne, ce reiese din faptul ca dezvoltatorul a mentionat in interviul acordat ziarul EVZ, doar 4 din cele aproape 60 de posturi incluse in aplicatie, printre care si PlayOne. Si bineintels la fel de bine articolul prezinta faptul cum se poate asculta zeci de radiouri online pe cele 3 "i", usor fara batai de cap pentru necunoscatori, care sunt foarte multi. Avem iPhone insa nu stim nici macar ce stie sa faca si chiar daca stim ce face nu stim cum sa facem ca sa faca acele lucruri, cunosc multe cazuri asa ca stiu ce spun. Nu e gratis? Serios? Da iPhone e gratis? Nu cumva vrei sa ti se ofere totul gratis? Dezvolta tu o aplicatie asemanatoare si ofer-o in mod gratuit!
Citat
 
 
0 #3 Utilizator neînregistrat 08-07-2010 03:40
Cat te costa tom tom pt ipfone 80 de euro asai sau mai mult , ei daca il cauti pe internet tom tom app free four ipfone ai sa vezi ca o sa-l gasesti si gratis .si in legatura cu ipfone da ma costat 700 de bastone cand l-am cumparat dar pe el ñu-l poti gasi free pe internet ,pt mine ipfone e un GPS , anti radar , telefon , agenda, si un laptop ñu stiu tu pentru cel utilizezi ? Da si sa ñu uit un lucru important ce i-am adaugat ,créd ca nici ñu stiai ca exista ' asta da cu inca 400 de bastone e cipul de la telecomanda masinii , ñu stiai ca poti folosii ipfone ca telecomanda pt masina asai dar e útil doar ca sa descui si sa incui masina
Citat
 
 
-1 #4 Geovany 08-07-2010 04:29
Foarte tare :) Nu gasesti gratis pe internet iPhone? Serios? Cum se face ca nu? Ai incerca cumva sa furi unu (de pe strada, nu de pe net)? Cred ca e gratis! Cu mici sau mari riscuri dar totusi e gratis! Incearca si ai sa vezi!
Cat costa "Tomtom" pentru iPhone? Crezi ca are vreo legatura cu ceea ce scrie in acest articol? Sa zicem ca e cum ai zis tu, 80 euro! Ce faci tu? Il iei gratis de pe cine stie ce site. Cum se numeste asta? Piraterie, furt, prejudiciere adusa celui care a muncit pentru crearea produsului. Daca toti ar face piraterie ca si tine (furt) crezi ca dezvoltatorul ar mai produce aceasta aplicatie? Nu ca ar muri de foame! Ai mai avea tu ce sa piratezi? Nu! ...
Noul tau comentariu tau este deviat de la subiect la fel ca si primul.
Daca doar asta ai de comentat la tot ce am comentat eu ... atunci ce sa zic ... hai sa deviez si eu cu o intrebare, cat te costa prostia? Nu cauta raspunsul pe internet, iti spun eu, este gratis o gasesti la orice pas, tre' doar sa fi prost sa nu o vezi!
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează