Aici poti fi tu!

Animator/Moderator Stream Manele

Varsta: -

Studii: -

Ocupatie: -

Hobby: -

Despre:

Iti place radioul, muzica, redactarea sau pur si simplu proiectul PlayOne? Implicate activ in aceast proiect!
Este foarte important pentru a te alatura echipei radio PlayOne sa cunoasteti semnificatia termenului "radio online"!

Cerinte minime:
- conexiune minima la internet 256kbps;
- voce placuta, imaginatie bogata pentru improvizatii in direct, citire cursiva;
- varsta minima de 18 ani;
- microfon (de preferinta un microfon profesional sau cel putin un microfon care sa reproduca vocea initiala si fara sa produca “brum” sau “fasait”)
;
- timp liber suficient pentru activitatea respectiva;
Constitue avantaj:
- bun cunoscator al urmatoarelor programe: Sam Broadcaster, Team Viewer

- experienta la un alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca sau companie de organizare evenimente/spectacole private;

ATENTIE - daca vrei doar sa te joci si sa pierzi timpul te rugam sa te abtii, nu avem nevoie de persoane care isi bat joc de munca altora si care cred ca radioul online e doar o metoda de a “agata” sau o pierdere de timp, daca esti serios si responsabil, te implici si in primul rand esti pasionat de radio si muzica atunci esti de al nostru.
NOTA - conexiunea reala la internet pe care o ai si de beneficiezi nu este cea trecuta in contract sau promisa de provider ca si viteza maxima de N Mb! Cum spun si ei poti atinge maxim viteza aceea dar in cazuri mai rare, deci ne intereseaza viteza actuala si reala la internet.

Daca consideri ca PlayOne are nevoie de tine si esti ideal pentru aceasta activitate, trimite un mail care sa contina datele tale la adresa de e-mail: office @ radioplayone.com si obligatoriu impreuna cu un demo de emisie de maxim 10 minute atasat, preferabil in format mp3 la 128kbps, 44khz, stereo. In cel mai scurt timp un reprezentat radio PlayOne te va contacta pentru mai multe detalii.
Email-ul ideal contine:
Nume, pseudonim (daca exista), data nasterii, ocupatie actuala (daca este posibil), locatia, conexiune internet reala, gen muzical preferat, cunostiinte pc si internet, daca este cazul detalii privind activitatea radio/muzicala de pana acum (detalii cat mai clare privind ce ai facut, unde ai activat), timp liber disponibil zilnic/saptamanal, motivatie pentru alegerea facuta si motivatie pentru alegerea catre a incerca a te alatura echipei radio PlayOne
Nu garantam ca fiecare cerere va primi raspuns si cu atat mai putin a celor incomplete. insa incercam sa va oferim un raspuns indiferent de natura acestuia.

Succes!

 

Comentarii  

 
0 #1 Utilizator neînregistrat 03-09-2010 11:03
Salut mar interesa sa intru in echipa voastra Nustiu ce sa va mai spun va astept sa ma contactati.
Va multumesc
Tudose Mihai Alexandru
Citat
 
 
-2 #2 vlase valenti-ionut 22-04-2011 13:44
salut mar intersa un post de dj ...daca vreti contactatimia la id valentin_ionut2 008 :*:*
Citat
 
 
0 #3 djbitza 29-06-2011 21:59
Salut. Numele meu e vlad gabriel si imi place muzica si mai ales radioul imi place sa fac auditorii sa se simta bine. Am fost la mai multe posturi de radio dar toate au rezistat decat putin de aceea imi doresc sa intru in echipa voastra si imi doresc o stransa colaborare cu acest post de radio. Conexiunea la internet e foarte buna, viteza de upload este de peste 500 kbps.
Ma puteti contacta pe email: , sau pe id de yahoo messenger: bitza_juninho_8 .
Va Multumesc
Citat
 
 
+2 #4 Jokeru 11-09-2011 12:04
salut...vreau sa fiu dj...am experienta si am mai fost pe la radiouri gen fly,elizz,elite ,gangsta si altele...astept sa ma contactati daca sunteti interesati
Citat
 
 
0 #5 djmaryo 17-09-2011 05:15
as dori sa intru in echipa voastra ca dj, am mai fost dj la mai multe posturi de radio onlain dar al vostru ma atras
Citat
 
 
0 #6 Dj DnS 18-09-2011 08:58
Salut!Sunt Denys [Dj DnS] Am 19 ani si sunt din Tg Jiu!AM experienta de DeeJay (Dj) aproximativ 3 ani si chiar am avut un post de radio dar nu am avut mare audienta si sprijin din partea DeeJay-lor asa ca mai bn ajut eu pe altii la postul lor de Radio si cred ca acesta este perfect!m-ar interesa postul acesta si cred ca va fi o experienta frumoasa! Contacteaza-ma la id: denys_mafiotu_n r1
Citat
 
 
+1 #7 GiggS! 12-11-2011 22:46
saluT numele meu e Gigi ( Dj GiggS! ) Am 22 De Ani, Sunt Din Rm Valcea, Am Experienta Ca DeeJay( Bine Am Luat O Pauza Mica Pentru Ca Joc Si La O Echipa De Fotbal ), Am Net Prin Fibra De La Rds-Rcs,Am Vocea Placuta,Am Cunostinta In Programele Sam Broadcaster, Team Viewer...Daca Aveti Nevoie De Mine Id Meu E : Pariseu.Fotbalistu .. va salut!
Citat
 
 
-2 #8 Dj Reed 31-12-2011 21:40
buna mar interesa un post de dj ... daca sunteti interesati ma gasiti pe idu le mesinger dj.red_1 !
Citat
 
 
0 #9 Dj Reed 31-12-2011 21:42
Buna Sunt Dj Reed ..caut un post de radio care ar fi interesat de dj .. ma gasiti pe idul de mesinger dj.red_1
Citat
 
 
0 #10 deejay nebunatyku 19-01-2012 19:23
vreau si eu sa fiu dj la voi ;-) ;-) am experienta
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează