Geovany

Coorodonator/Moderator Programe

Varsta: 2?

Studii: strictul necesar si suficiente

Profesie: -

Hobby: Viata Mea

Despre:

Ambitios, si "taur" convins, este unul dintre oamenii care fac doar ceea ce isi doresc, obtinand ceea ce vor, in aproape orice situatie. A inceput liceul la o clasa cu profil real (tehnic) insa din cauza unor factori straini de el a terminat un liceul teoretic la o clasa cu profil uman. A incercat sa fie student la Jurnalism si in acelasi timp la Ingineria materialelor, doua profile diferite si opuse precum si liceul. In cele din urma a renuntat la ambele (momentan) vazandu-si de "he's personal business".
Este pasionat de muzica (spune ca ar putea asculta non-stop muzica si nu s-ar plictisi) si DJ-ing. Face pe DJ-ul inca din 1999, pe cand avea doar 11 ani! A fost "inginer de sunet" si organizator la toate serbarile scolare. A colaborat cu "CHAD Romania", o fundatie umanitara pentru care s-a ocupat de diferite petreceri ca animator. La toate petrecerile cunoscutilor a fost invitat ca DJ, fiind un bun animator pentru desfasurarea petrecerilor.
In 2004 ajunge la pupitrul unui DJ de discoteca (undeva in Domnesti - IF). In cariera de DJ a urmat clubul PLAY, club pentru care a lucrat un an (2004-2005), apoi in 2006, mutandu-se la o discoteca din TR, unde a fost rezident aproximativ 7 luni din anul 2006. A mai colaborat cu diferite discoteci, dar doar ca "guest".
A visat inca din 1997 sa devina radio animator, cand in Fm-ul bucurestean si-a facut aparitia postul pirat de radio: ProB. Postul de radio fiind pe gustul lui, a ascultat aproape fiecare program semnat Zetu (unul dintre DJ de la ProB), incercand sa fure de la acesta tot ce se putea. In 2000 a intrat in contact cu radio Vip (dupa parerea lui cel mai tare post de radio pirat) la care animator era Giovanny [ELGI]. A ascultat radio Vip si programele semnate Giovanny, acumuland in continuare cunostinte despre cariera de animator.
In 2004 se hotaraste ca si-a facut temele si este timpul sa isi creeze propriul post de radio (pirat desigur). Demareaza proiectul in noiembrie 2004, iar in ianuarie 2005 emite pentru prima data in "aer" la Radio PLAY (numele radio-ului il promoveaza inca din 2000, pe cand le vorbea prietenilor despre viitorul post de radio ce il va deschide). Radioul a emis in zona de vest a Bucurestiului, intr-o comuna din judetul Ilfov. Primeste in acelasi timp invitatii de colaborare din partea radiourilor din zona, Radio Campus si Radio Sistem.
Anul 2006 il marcheaza printr-o pauza de emisie din motive personale, si se dedica carierei de DJ-ing. Efectueaza diferite mixaje ale unor piese, dar in lipsa de echipament profesional, nu ies asa cum isi dorea el.
In 2007 revine in lumea radiourilor insa de data aceasta in mediul online. Dupa o scurta perioada de teste si acumulare de cunostiinte lanseaza din nou radio Play, care devine ulterior radio PlayOne de astazi.

Date de contact si profile online:

- e-mail: geovany @ radioplayone.com
- Y!M: geovany_playone

- profil hi5: http://geovany-playone.hi5.com
- profil facebook: http://facebook.com/geovany.playone

 Tags: geovany  g  geovany playone  geovany g  

Comentarii  

 
0 #1 dany3l 14-06-2012 03:18
salut
Citat
 
 
-1 #2 dany3l 14-06-2012 03:20
cum devin si eu membru???? va rog mult)) :sad:
Citat
 
 
0 #3 vipG 28-01-2014 15:39
mooooo...ce plm ma ai lasat toti tarani in plm-mea pe aici sa ma de-a pe mn afara..mucosi astia..intra dreq si u sa mai vb..sti u cn sunt :lol: :lol:
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează