Evolutie...2007

In vara anului 2007 niciun membru al fostei echipe din FM nu mai era interesat de radio, insa totusi, in inima si mintea lui Geovany inca exista o flacara special mentinuta pentru pasiunea sa, si anume aceea de radio amator.
Stiind ca in FM nu are nicio sansa cu redeschiderea propriului post de radio si cu atat mai putin ca angajat la restul radiourilor, incepe documentarea privind lumea radiourilor online. Aduna informatii si le asimileaza, iar pe data 15.09.2007 spune pentru prima data "2,10 Proba! hai ca merge" la propriul stream de radio online.

Analizand lumea radiourilor online a momentului, si-a impus ca sa emita cateva luni de proba fara investitii, iar mai apoi, daca va prinde conceptul, sa inceapa investitia in noul proiect.
Din septembrie stream-ul a functionat nonstop, emisia fiind asigurata de propriul PC conectat la internet. Serverul de emisie a fost unul oferit gratuit de serviciul listen2myradio.com. Nu a existat site oficial, iar singurul mod de promovare a fost pe messenger, la acel moment lista propriului ID de messenger insuma putin peste 20 de contacte.
La scurt timp lista a crescut si toti cei care ascultau erau multumiti si incantati de ceea ce aud, niciunul dintre ascultatori nu auzise de radio PLAY si niciun ascultator din FM nu a stiut de aparitia vechiului radio PLAY pe internet!
La scurt timp, mai exact la o luna, un ascultator si anume Geamba isi arata interesul de a participa activ la acest proiect. In cele din urma o si face si astfel, din noiembrie 2007 radioul deja avea in componenta echipei trei animatori: Geovany, Geamba si Sinulescu, cel din urma fiind ales dintre ascultatori fideli deoarece s-a aratat foarte pasionat de radio si in special de muzica lautareasca.
Imediat in echipa s-au alaturat doua fete, respectiv XTina si Angi in calitate de sustinatoare si promotori ai proiectului. Niciunul dintre membrii echipei nu avea experienta foarte vasta in ale internetului sau in ce priveste mediul online si emisa radiourilor online. Am invatat impreuna, am studiat si am stiut ca este greu insa nicio secunda nu am vrut sa renuntam.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează