POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

   Pe www.radioplayone.com scopul nostru este sa asiguram confidentialitatea informatiilor. Politica noastra de confidentilitatea este descrisa mai jos. Orice schimbari ale acesteia va vor fi aduse la cunostiinta imediat prin intermediul paginii de internet.

   www.radioplayone.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Radio PlayOne pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.

   De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Radio PlayOne pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

   Radio PlayOne nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. De asemenea, Radio PlayOne nu divulga datele dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Pentru orice alte nelamuriri sau clarificari referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza