Acest Fan Club este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont. Fan Club-ul se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.

  Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui Fan Club .Intrarea in Fan Club, precum si participarea voastra la discutii nu este un drept al vostru ci doar un privilegiu acordat de noi, singura cerinta din partea noastra este respectarea acestui regulament ! Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar stergerea contului.
  In momentul in care va inscrieti in Fan Club,  consideram ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.

  Va reamintim ca Radio PlayOne urmareste sa va ofere calitate si nu cantitate, acelasi lucru se asteapta si din partea celor care se inscriu in acest fan-club !

Poza Profil - Avatar

  Va rugam ca in aceasta sectiune sa tineti cont de cateva indicatii:
  Poza de profil trebuie sa fie personala si de bun gust !
  Nu introduceti poze doar cu parti ale corpului, chipul trebuie sa fie vizibil.
  Nu introduceti poze obscene, rasiale, defaimatoare sau vulgare.
  Nu introduceti poze cu vedete,masini,microfoane,casti,poze cu peisaje sau cu flori.
  Imaginea trebuie sa fie maxim de 700/400 pixeli si nu mai mare de 1500 KB.
  Toate pozele sunt verificate si cele care contravin regulamentului de mai sus vor fi sterse. In cazuri grave contul utilizatorului va fi sters !
  Daca reincarci pozele care deja au fost sterse de administrator, contul tau va fi sters fara o notificare prealabila.

Informatii Generale 

1.      Tara - Specificati tara in care va aflati.
2. Oras - Orasul in care va aflati.
3.Data Nasterii – Data la care v-ati nascut, folostita in profil pentru felicitari si statistica.
4. Sex – Sexul vostru, respectiv F – Fata, M - Baiat.
5. Hobby - In acest camp specificati pasiunile si hobby-urile voastre.
6. Ocupatie - In acest camp va rugam sa completati functia pe  care o detineti la momentul actual, daca nu aveti inca una e indicat sa specificati "fara".
7. Despre Tine - Dorim sa aflam in cateva cuvinte tine, ceva gen motto.
8. WebSite – Mentionati url-ul personal in cazull in care sunteti proprietarul, adminul sau moderatorul unui site, in caz contrar lasa-ti casuta libera.

 Commentarii

    In aceasta sectiune puteti lasa si primi anumite comentarii de la ceilalti membrii ai  fan-clubului. Se urmareste calitatea, nu cantitatea mesajelor de aceea, va rugam nu transformati aceasta sectiune intr-un chat.
Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul  acestui Fan Club este o conditie de baza , va rugam nu folositi grupari de litere de genul "sh" , "tz", "k" , "dak", etc. in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

  Exista PM, respectiv Private Message/Mesaj privat prin care se poate comunica pentru a evita umplerea sectiuni 'comment' cu reglari de conturi sau probleme personale, etc.
  Nu se admit atacurile. Injuraturile, certurile, atacurile la persoana etc, nu isi au locul aici. Daca nu sunteti de acord cu ceea ce a spus o persoana,combateti comentariul cu argumente, nu atacati persoana !
Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe aceasta sectiune. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a sectiuni.
In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii au intotdeauna ultimul cuvant.

  De asemenea sunteti de acord ca administratorii va pot suspenda contul in orice moment in care pot demonstra ca ati incalcat termenii si  conditiile prin postarea de mesaje cu:
  Continut sexual explicit.
  Continut violent sau extrem de natura sa impresioneze sau afecteze psihic.
  Obscenitati.
  Profanare, defaimare, limbaj vulgar, ura.
  Discutii sau informatii despre substante ilegale sau activitati ilegale. 

 Messenger Status

  In aceasta sectiune , este afisata starea ta actuala pe messenger si mod de contact!

 Galerie Foto

  Aceasta sectiune va este oferita pentru a va creea propria galerie foto.
  Este interzisa expunerea pozelor cu tema pornografica !
  Nu sunt acceptate imaginile care nu au legatura cu persoana ta ! Ex: Poze cu animale, obiecte, icon-uri etc !
  Numarul maxim de poze permise este de 10.
  Marimea maxima permisa pentru o poza este de 1024 KB.
  Marimea maxima pentru galerie este de 5024 KB.

Recomandari Din Partea Administratorilor 

  In profilul fiecarui membru exista un buton ''Moderare'' va rugam sa folositi acest buton ori de cate ori este nevoie pentru a raporta un abuz sau incalcarea regulamentului de catre un membru, astfel contribuiti la o desfasurare mult mai buna si profesionala a acestui fan club !
  Daca doresti sa faci un update profilului tau o poti face apasand butonul ''Editare'', tot de la acest buton se poate incarca sau sterge poza din profil !

Dupa crearea contului, va rugam sa va editati profilul folosind butonul "Editare" alegand optiunea "Actualizeaza profil".
  

Foarte Important

Prenumele folosit la inregistrare trebuie sa fie cel real sau cat mai apropiat de cel real.
User-name-ul (numele de utilizator) nu trebuie sa aiba tenta rasista sau obscena.

Fiecare utilizator al acestei comunitati are dreptul la un unic cont de utilizator.
Administratorii NU sunt responsabili sub nici o forma pentru materialele si informatiile adaugate de dumneavoastra.
Va asumati intreaga responsabilitate pentru toate informatiile si materialele, a legalitatii sau a oricaror altor aspecte legate de acestea, pe care le expuneti in sectiunile cu drept de scriere (comment, forum etc).
Sunteti de acord ca administratorii pot cenzura sau sterge conturile utilizatorilor care aduc prejudiciu altor membri sau care au un caracter defaimator, insultator, vulgar, ilegal sau orice alt caracter negativ.
Pentru inregistrarea unui cont trebuie sa fiti de acord cu acest regulament, regulamentul poate fi modificat pe parcurs si este de datoria ta sa il citesti periodic, totusi, modificarile majore vor fi anuntate public.
Toti utilizatorii au drepturi si obligatii egale.

Informatiile introduse cat si alte resurse introduse in baza de date a radio PLAYONE devin co-proprietatea radio PLAYONE.
Radio PLAYONE poate suspenda fara motiv orice cont daca administratorul site-ului decide acest lucru!